Гнедин 2500 у.е

Киевская область
100000,00
грн.
Під час воєнного стану знижено ціну на 50% до 2500$ + комунальні послуги. Будинок знаходиться далеко від військових дій, є договір охорони з воєнізованими підрозділами (ТРО), сигналізація, тривожна кнопка, нічний режим охорони (при відкритті дверей або вікна спрацьовує сигналізація і ТРО під'їжджає протягом 3-5 хвилин). Охорона входить у вартість та окремо оплачувати не треба. Також є відеоспостереження по периметру та всередині будинку.

Будинок дуже міцний - монолітний з червоної цеглини (2,5 цегли, товщина стін - 65 см.). По периметру будинка глухий та високий паркан.

Довготривала оренда будинку в селі Гнідин (12 км. від метро Бориспільська). Будинок преміум класу з 5 спальними (кожна з власним санвузлом, загальна кількість санвузлів у будинку – 8), кабінетом, великою залою (90 кв.м), професійною кухнею та СПА комплексом (хаммам, фінська сауна, хаммам). До центру Києва – 32 км. Будинок обладнаний тепловим насосом (опалення будинку за рахунок нього, відповідно, економія на комунальних платежах). Будинок ідеально підійде для великої родини.Цена 2500 у.е.

Локация: Киевская облость

Области: Бориспольский

Площадь земли: 10

Количество комнат: 5

Раздельных спален: 4

Количество спальных мест: 10

Количество гостей: до 30

Удобства: Джакузи

Удобства: Сауна

Удобства: Хаммам

Удобства: Ресторан

Количество гостей: до 10

Количество гостей: до 15

Количество гостей: до 20

Количество гостей: до 25